Rad Girls!

Tittar på ett riktigt sjukt program!
Nyss så hängde dom sig i sina trosor (de fäste sig i troskanterna i en lyftkran) och hängde där xD Aj! Vad ont det måste göra!?
Sedan drack de skitstark sås så ena tjejen var tvungen att spy xD
Nyss så satte de en nål i en tjejs cysta i handleden så en massa äcklig gugga kom ut!
Dessa tjejer är fan värre än jackass xD Okey, inte riktigt, men nästan!
Går på Ztv om någon vill titta (dock slutade det nyss, men det går väl andra dagar)

Hej!

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat på länge, det har bara hänt så sjukt mycket den senaste veckan!
Gullis blev halt i söndags. Blev jätte orolig men pappa tyckte att vi skulle avvakta innan vi åker till vet och i onsdags så visade hon inga tecken, bortsett från lite i traven.
Vi har köpt en ny fyrhjuling! En Polaris, 500 kubik (inte för att det säger mig något men ja..).
I skolan har vi haft projektvecka. Vi har haft massmedia och gjort en egen tidning i grupp. I tidnningen så skrev jag om Järvsöfaks (som ska sluta tävla om två månader) och så gjorde jag en recension om True blood, boken och serien, hehehe.
Idag så vann min grupp ett pris! Vi vann en matkupong (hehe) för bästa fördjupning (det var typ Malin som skrev den :D).
Ja, annars har det kanske inte hänt så mycket mer. Jag har inte sett senaste avsnittet av true blood än (som gick i onsdags) men ser nog det imorrn (ni vill veta detta, ni vet bara inte om det än).
Idag bakade jag en kladdkaka :D
Den blev jätte mäktig och ganska rinnig i mitten, haha
Kommer nog inte använda mig av de receptet någe mer.
JUst nu är mamma och pappa ute och köper soffa :D Bella tuggade sönder våran nyvarande soffa (det är ett stort hål i ena sätet) så det var dags att köpa en ny, haha.
Men nu ska jag nog gå och lägga mig, god natt :D

Bästaste Häst!

Idag red jag Gullis efter att jag kom hem från skolan. Hon var riktigt duktig :D
Jag skrittade mot knappen och då testade jag att få henne gå i olika tempon i skritten. Hon försökte verkligen lyssna på mig! :D
Sedan tränade jag lite framdelsvändningar (typ..) och det funkade ganska bra, så jag testade också att göra serpentiner på vägen. Tidigare i år när jag försökte göra det med henne så försökte hon bara vända hem men idag gjorde hon som jag bad om! :D
Jag red ända hem till knappen där hon fick nosa på en lite läskig cementblandare innan vi började skritta hemåt. Jaag travade lite med henne och det gick också super, visade inga tecken på att vara öm (hon har tidigare snubblat i skritten på vägar så vi har antagit att hon varit öm eftersom hon är barfota, men idag visade hon absolut inga tecken på de!) Tillsist så testade jag att be henne om galopp och hon galopperade!! :D Dock bara några steg, men jag ville inte att hon skulle få upp farten eftersom vi galopperade mot en stor väg.
Jag fick henne också att stanna vid den läskiga brevlådan satt jag hämtade posten där i (utan att sitta av). Men sedan ville hon bestämma så vi gick in i skogen och sedan hem. Väl hemma så vägrade hon att gå in i hagen innan hon fick godis, hahah xD Den envise damen xD
Nu måste jag göra massor av läxor, men jag lägger upp lite bilder från att jag och Nea fotade Gullis i helgen :)


Jag och vackraste Gullis


Vackraste Gullis


Gullis och Albin :)

Hej då :)

Luna

Hejsan!
För någon vecka sedan så lånade jag en bok som heter Luna - a novel.
Jag fastnade för framsidan och läste sedan baksidan och förstod ingenting. Baksidan beskrev något med en fånig tjej som sedan visar sig vara en bror? Först förstod jag absolut ingenting men lånade boken i alla fall.
Efter några sidor så förstod jag att det handlade om en tjej vars bror är född i fel kropp (vet inte riktigt orden på svenska). Alltså, henne bror är en tjej född i fel kropp. Det är fel är säga transvestit emn något i det laget.

Kan ju säga att boken är sjukt bra. Handlar alltså om Regan, en relativt normal tjej. Hon har inga direkta bästa vänner och är ganska utstött i skolan. Hennes bror Liam klär ut sig på nätterna som tjej och lever livet. Syskonens föräldrar vet ingenting om att Liam är som han är och det är Regan som får bära den hemska bördan av hennes brors stora hemlighet.
I boken händer alltså saker mellan Regan och Liam som jag nu inte vill avslöja om någon av er faktiskt skulle läsa boken :P
Detta är den första boken inom det här ämnet jag läst och tyckte den var jätte bra! Läste den på engelska, det var lätt språk satt man förstår ju det mesta. De ord som man inte riktigt fattar kan man lista ut vad det betyder genom meningar. Om man precis har börjat med att läsa böcker på engelska så vet jag inte om denna är så jätte lätt (svårt att avgöra då jag har läst ganska mycket på engelska) men den är i alla fall riktigt bra. :)

Lägger ut en bild på den. Ni kanske förstår varför jag fastnade för den xD
Hejsvejs :)

Fotosession!

Goddag!

Idag var jag i skolan och efterråt kom jag hem och hämtade kameran.
Det är så underbart nu med alla vackra bladen på marken i olika färger. Min favoritfärg på blad är nog röda då de är de ända i naturen som är rött och så pass stort. Annars är allt bara grönt, grått, brunt, gult etc. Rött sätter lite mer färg på allt :)
Jag undrar dock varför vissa löv ramlar av (eller blir gula efter att de ramlat av..) röda medan resten blir bruna och gula...?

Som rubriken tyder så fotade jag :)
Fotade de vackra röda löven och så fotade jag Bella (vår hund) i gräset :) Fick riktigt fina bilder som jag tänkte visa :)

Blev riktigt nöjd över alla bilder, Kan tillägga att Bella är väldigt svår att fota då hon är så himla sprallig och står aldrig stilla xD Men idag fick jag några fina kort på henne :D

RSS 2.0