Dagens boktips :D

De flesta känner till böckerna i Twilight serien, eller "om jag kunde drömma" serien av Stephenie Meyer.
Men känner ni även till att hon har skrivit en till bok utanför den serien?
På engelska heter den The Host och på svenska heter den "Genom dina ögon", som faktiskt är ett ganska bra namn om man egentligen tänker efter.

Jag håller på att läsa The Host just nu och den är faktiskt riktigt bra! Den är väldigt orginell och inte som någon annan bok jag någonsin läst, dock brukar jag vanligtvis inte läsa böcker ur den genren (fantasy?).
Boken handlar om att gjorden har blivit "erövrad" av utomjordingar. Dessa utomjordingar är som själar som öppnar upp människokroppar och lever i dom. När själarna kommer in i människokropparna försvinner oftast människornas själar i kroppen, men inte för Wanderer. Wanderer är huvudpersonen i boken och har varit i många andra kroppar på andra planeter i galaxen (dock aldrig en människokropp). Så hon kommer till Jorden och får en kropp från en tidigare kvinna kallad Melenie. Dock är Wanderer och Melenie olka de andra själarna så de lever tillsammans. Mer vågar jag inte avslöja...

Det händer väldigt mycket i boken och den är verkligen bra, dock vet jag inte hur bra den svenska översättningen är, så jag rekommenderar att läsa boken på engelska.

Aloha!!

Tjenare! Välkommen till min blogg :D

Jag som sitter här på andra sidan dataskärmen och skriver detta heter Jenny och jag är sexton år :)

MIna intressen är att fota, redigera, djur, musik och böcker, så det är givetvis det bloggen kommer handla om! Alltså kommer denna blogg bli en lite "alltmöjligt" blogg som handlar om mitt liv. Jag tänkte att jag skulle ge tips på saker inom områden som jag tycker att jag vet endel inom och kanske "recensioner" på böcker och liknande :) Vi får se :)


RSS 2.0